156 發表於 14-10-2009 02:54:21

..................

edwardedward 發表於 14-10-2009 06:52:15

@@咩黎咁勁??????????????

kfghyt6tr66r 發表於 14-10-2009 08:05:25

ccccccccccccccccccc

Dan乂鍾意 發表於 14-10-2009 09:05:08

有幾勁??

lem0ntea 發表於 14-10-2009 10:24:18

64# Dan乂鍾意
勁過你個大袋IS OK a_a

Junior 發表於 14-10-2009 12:54:29

emh..呢個問題我都有考慮過.
不過講到要幫隊友其實可以注重其他方面
打戰個陣可以用怒"恐"..令D怪只會埋你身,,其他人可以專心打BOSS
秒殺之盾 發表於 11-10-2009 21:51 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

前排同d團友打中秋王, 本想接團友手做沙包, 誰知怒吼後吸不了目標, 團友後來說, 我攻擊力不及他, 沒辦吸走他的怪, 因此我便有疑問了, 如果怪只會攻擊攻強的人, 那有怒吼還有什麼用呢?

SHADOWLADY 發表於 14-10-2009 19:25:27

睇下盾的連技先~
THX~

nyanko@ 發表於 14-10-2009 22:16:19

點解要隱藏[]

秒殺之盾 發表於 14-10-2009 22:29:06

前排同d團友打中秋王, 本想接團友手做沙包, 誰知怒吼後吸不了目標, 團友後來說, 我攻擊力不及他, 沒辦吸走他的怪, 因此我便有疑問了, 如果怪只會攻擊攻強的人, 那有怒吼還有什麼用呢? ...
Junior 發表於 14-10-2009 12:54 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
你是高手殿堂來的..-.-也不會不知我是誰..
其實怒吼不會選擇..只要你吸就會埋你身
吸唔到既原因可能你過左個距離or你D朋友打緊佢.
補充..有2種怪: 被動怪, 主動怪
可能主動怪會吸到..   被動怪吸唔到
以上只是推測

kerororo 發表於 14-10-2009 22:51:37

我都想玩下
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: =盾=** 完全的天下 [反應熱烈, 遲些向大家深入解釋]