樂古Nakuz

標題: 關於Job 問題,請解答 [打印本頁]

作者: ~Alien~    時間: 22-1-2008 18:51
標題: 關於Job 問題,請解答
冒險者到20 job就再打都唔升,再打都只升戰鬥等級,job lv要轉職後從1 lv從新計。請問以後仲會唔會有下一個job頂點,要轉職從新計的呢?
作者: 笨小龍    時間: 22-1-2008 18:53
1轉之後最高有99job
s卡都係99job
作者: 寒星︱夜月。﹏    時間: 22-1-2008 18:54
已我所知係無既-3-
除左d s卡要重新計之外- -
作者: derekchan    時間: 22-1-2008 18:57
1轉之後最高有99job LV
s卡都係99job LV
作者: ~Alien~    時間: 22-1-2008 19:18
多謝幾位的回答,咁即係話轉左正職後我可以狂升job直到job lv 99先至升唔到,對嗎?
作者: 火龍火焰    時間: 22-1-2008 22:49
轉左職就重計,所以職等同經等布好大差別,要打豆拉番d等級!!
作者: 萊.馬斯丹    時間: 23-1-2008 07:04
2樓跟4樓的兩位, 正職job係最高99job, 但s卡黎講, 到宜家出左強化最高都只係35job (不過呢個級數.... 對家玩黎講已經係個挑戰 囧"')
作者: ngchohang1993    時間: 24-1-2008 23:23
job最重要的=
現家我job lv不平衡
作者: 維他仔    時間: 24-1-2008 23:34
原帖由 萊.馬斯丹 於 22-1-2008 23:04 發表
2樓跟4樓的兩位, 正職job係最高99job, 但s卡黎講, 到宜家出左強化最高都只係35job (不過呢個級數.... 對家玩黎講已經係個挑戰 囧"')

你們都錯了...現在1轉job最高只可以升到80job.....s卡黎講....可以升到99....強化卡只係令外在俾多pt你地加
作者: 化骨龍三代    時間: 25-1-2008 13:43
1轉最高唔係80咩?
S卞最高99...
作者: ~Alien~    時間: 25-1-2008 14:50
原帖由 化骨龍三代 於 25-1-2008 13:43 發表
1轉最高唔係80咩?
S卞最高99...

其實job99同job80對我都好遙遠,不過知道上限就可以放心練,多謝咁多位!
另外,唔知有無人練到job80呢?或兼且練埋s卡job99呢?
作者: 維他仔    時間: 25-1-2008 16:07
通常7字頭的job都已經80job....但s卡99job我諗e+未有人有

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2