打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] [轉貼]清除木馬的線上掃描軟件

點解有d白色既...咩黎...
回復 支持 反對

原帖由 『☆↗程』 於 2006-12-9 17:42 發表

唔通真係人為做的??

你之前講過木馬會連你個ac既人物都刪埋

但係我ac個主角仲係到bor......咁點算呢??

無人知道我個pw...我完全無比過人咖......

其實中在中黑..帥就抄硬嫁la....但主有冇刪...我都唔記得..只係估....
或者會唔會有一次冇野做上在d外掛網呢??~
其實真正中木馬的人都好少數...台灣就多好多倍....大多數係人為....
回復 支持 反對

原帖由 蕃•茄•仔 於 2006-12-9 20:08 發表

其實中在中黑..帥就抄硬嫁la....但主有冇刪...我都唔記得..只係估....
或者會唔會有一次冇野做上在d外掛網呢??~
其實真正中木馬的人都好少數...台灣就多好多倍....大多數係人為....

總之我無比個ac個pw人

亦都無上過外掛網.....

因為我開電腦肯定只會做2樣野....就係上樂古睇野同玩巨商

如果係咁.....可能真係人為啦......
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
原帖由 anneva 於 2006-12-1 16:25 發表
我用nod32 都係好d
依隻sofewere 今次救左唔少人
一上即刻查到有木馬
但你要開住先得

用nod32同用norton/唔用有咩分別?
回復 支持 反對

試用中
我應該冇
不過都用下
洗下其他毒
回復 支持 反對

我有好多TrackingCookie木馬
                  ↑咩離架??
唔該><
回復 支持 反對

樓主,有d野我唔係好明!!
有6個紅色,但係6個1樣名!!!
咁點樣做牙,我唔識影相比你地睇!!
唔該樓主幫幫手牙,thx
果6個紅色全部叫 Downloader.Baido

紅色第1果個係 C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\24ILBQ6L\keepmainM[1].cab/cns1.dll

紅色第2果個係 C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\ITGJUH65\keepmainM[1].cab/cns1.dll

紅色第3果個係 C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\KDQJC9EN\keepmainM[1].cab/cns1.dll

紅色第4果個係 C:\System Volume Information\_restore{D8AA7286-2E61-47B2-BAE4-1F356358C937}\RP183\A0196420.dll

紅色第5果個係 C:\WINDOWS\Downloaded Program Files\keepmainM.cab/cns1.dll

紅色第6果個係 C:\WINDOWS\system32\cns.dll

唔係好知del唔del好.............
回復 支持 反對

原帖由 striker5201314 於 2006-12-10 16:21 發表
樓主,有d野我唔係好明!!
有6個紅色,但係6個1樣名!!!
咁點樣做牙,我唔識影相比你地睇!!
唔該樓主幫幫手牙,thx
果6個紅色全部叫 Downloader.Baido

紅色第1果個係 C:\Documents and Settings\User\Local Se ...

你有紅色係到唔del等死咩??

紅色多數係有毒咖啦!!
回復 支持 反對

原帖由 『☆↗程』 於 2006-12-10 16:27 發表

你有紅色係到唔del等死咩??

紅色多數係有毒咖啦!!

我del左拿,唔該你話我知牙,thx

我想掃描多1次,放心d!!
回復 支持 反對

原帖由 striker5201314 於 2006-12-10 16:41 發表

我del左拿,唔該你話我知牙,thx

我想掃描多1次,放心d!!

下次見到紅色....有理無理都del左佢先啦....

唔有事果d佢又點會出紅色呀....係唔係???
回復 支持 反對