樂古Nakuz

標題: Moedaze PROconfig by rs2online CSGO 伺服器 [Update: 2020/03/08] [打印本頁]

作者: rat2    時間: 5-8-2010 12:39
標題: Moedaze PROconfig by rs2online CSGO 伺服器 [Update: 2020/03/08]

rs2online 2006 - 2020, Moedaze Project 2012 - 2020

#02 JB Cantonese 越獄粵語
#05 BaseBuilder 基地建造
#04 DeathRun 死亡賽跑
#07 SurfSpeed 滑水競速
#17 IDLE For Drops 掛機掉落#1
連接到伺服器

Forum:
http://bbs.moedaze.com/

請先安裝 Steam, 遊戲免費下載.
作者: oalaa    時間: 8-8-2010 12:23
呢個伺服器好好玩 大家支持下啦!!
作者: oscartsecn    時間: 9-8-2010 11:09
win ser2008+i7=1000fps....
作者: a08112    時間: 9-8-2010 17:14
有冇討論區
作者: rat2    時間: 9-8-2010 23:28
有冇討論區
a08112 發表於 9-8-2010 17:14

有討論區ar....
作者: a08112    時間: 10-8-2010 11:53
有討論區ar....
rat2 發表於 9-8-2010 23:28

網子是?
作者: rat2    時間: 10-8-2010 17:35
網子是?
a08112 發表於 10-8-2010 11:53

本伺服器官方網站
作者: rat2    時間: 11-8-2010 08:51
更新#8 2010/08/11 8:50
作者: rat2    時間: 11-8-2010 09:32
更新
nHgServer 公共伺服器#12 (FUN|MAP)
FUN MAP....玩超易死Ser ga Map
作者: calvin19901003    時間: 11-8-2010 10:46
我係監獄場比人ban左 咁點算 ?
佢話我9殺
但佢明明就桶左一野 就話我9殺
咁點算 ?
作者: 24時伺服器    時間: 11-8-2010 11:24
Voteban Banlist 30分鍾
管理員封禁15-60 或永久不等。

你等60分鍾以下入到
作者: rat2    時間: 11-8-2010 11:26
等解Ban.
作者: rat2    時間: 11-8-2010 12:31
更新.................................#13
作者: rat2    時間: 11-8-2010 12:40
伺服器特色 更新 : 物理防火牆
作者: rat2    時間: 11-8-2010 13:18
fixed server info
作者: happy999999    時間: 11-8-2010 13:33
作者: rat2    時間: 11-8-2010 14:08
ZM Jail 封測
作者: rat2    時間: 11-8-2010 18:43
Updated.................
作者: rat2    時間: 12-8-2010 09:03
更新:監獄#7模式
作者: royalzero    時間: 13-8-2010 16:53

監獄模式是好

可惜伺服器的人

不管是玩家還是管理員

都對本人感到非常失望

重點一 : 某些人不知道是無聊還是其他的,經常當CT的隊伍,回合一開始就把全部人都殺掉,而且在場的管理員都沒有即時禁封這個玩家。

重點二 : CT隊伍曾經在回合開始不開門,就把全部TE殺掉。

重點三 : CT經常不時地扣TE的血量,即使沒有犯錯都用槍枝射擊他們。

重點三 : 貴服的管理員問題,質素欠佳 ( eg : 使用大頻(amx_tsay之類的)來洗頻 , 破口大罵) , 亂禁封玩家 ( eg : 玩家只是犯了很細的錯誤就說要把他禁封永久 )

是誰我就不說了。自己心照

重點四 : 經常彈ser問題,地圖長期都是同一張....

還有什麼呢...我就想不起了,,,希望貴服服主可以改善。
作者: 誠誠誠    時間: 14-8-2010 12:56
監獄模式是好

可惜伺服器的人

不管是玩家還是管理員

都對本人感到非常失望

重點一 : 某些人不知道是無 ...
royalzero 發表於 13-8-2010 16:53

認同,我仲見到唔知場主定管理員
做ct個時掉槍俾人再殺
作者: redblue123    時間: 14-8-2010 14:59

原來我記錯左XD
老闆成員:
Fai:提供資金
rat2:提供技術
作者: rst2    時間: 14-8-2010 15:10
民間最強伺服器配備@o@?
咁勁啊/_\
我上次比錢你做admin
我入左錢比佢之後
佢無比admin我做
仲一直話e+唔得住啊
唔係話出左街就係話電腦有問題開唔到個file
大家千其唔好信佢:S
作者: felix5555555    時間: 14-8-2010 19:18
咁勁啊/_\
我入左錢比佢之後
佢無比admin我做
仲一直話e+唔得 ...
rst2 發表於 14-8-2010 15:10

我好同意^^
作者: redblue123    時間: 14-8-2010 20:54
見理兩位都好似有同樣經歷-_-
作者: rat2    時間: 15-8-2010 10:52
咁勁啊/_\
我入左錢比佢之後
佢無比admin我做
仲一直話e+唔得 ...
rst2 發表於 14-8-2010 15:10

你吾好屈得就屈好wow,你post張收據出來lor...
你系味比其他人君左?
作者: rat2    時間: 15-8-2010 10:54
監獄模式是好

可惜伺服器的人

不管是玩家還是管理員

都對本人感到非常失望

重點一 : 某些人不知道是無 ...
royalzero 發表於 13-8-2010 16:53

己定於15/8 18:00大修
作者: redblue123    時間: 15-8-2010 11:30
原來係我搞錯左....吾係你地Ser..........
作者: 誠誠誠    時間: 15-8-2010 12:32
我想問係咪有得免費申請做管理員?
如果無既我建議可以免費申請做管理員
咁多ser都好難管理得好
作者: rat2    時間: 15-8-2010 12:50
我想問係咪有得免費申請做管理員?
如果無既我建議可以免費申請做管理員
咁多ser都好難管理得好 ...
誠誠誠 發表於 15-8-2010 12:32

你找現任Admin X2 推la
作者: 皮之家    時間: 15-8-2010 14:04
垃圾監獄SER
班小朋友亂ban人
特別係皮之家班廢物 亂咁ban人

[皮之家]奶皮 你件小學雞
作者: rat2    時間: 15-8-2010 14:59
VOTEBAN??????????
作者: rat2    時間: 15-8-2010 15:01
伺服器 #9 update
作者: rat2    時間: 15-8-2010 23:08
本伺服器將於15/08/2010 18:00 進行維護後
最新IP:183.178.243.49
網絡:HKBN 固定IP雙向1000MB 光纖網絡
作者: 24時伺服器2    時間: 16-8-2010 00:50
nHGServer最新IP: 183.178.243.49 《27015-27027》
原因:轉換BB1000導致更改IP 希望閣下能對外宣傳本伺服器

作者: rat2    時間: 16-8-2010 08:30

作者: gordon101010    時間: 16-8-2010 19:54
你地個SER而家山左定咩 我打183.178.243.49:27015 冇反應既??
作者: 一虛假一    時間: 16-8-2010 20:40
點解E+玩唔到既
作者: rat2    時間: 16-8-2010 23:29
10:00PM 修正STEAM ICON及HTTP MAP download ser
作者: rat2    時間: 16-8-2010 23:29
04:00-10:00 維護,所以冇反應
作者: rat2    時間: 17-8-2010 14:47
更新內容................
作者: drftyghujiok    時間: 17-8-2010 15:26
i7-,-轉用core duo2 啦=,=
作者: 24時伺服器2    時間: 17-8-2010 16:50
i7-,-轉用core duo2 啦=,=
drftyghujiok 發表於 17-8-2010 15:26

core duo2聽講性能唔太好
作者: rat2    時間: 17-8-2010 19:58
之前咪用 core duo2 e6550 lor
作者: rat2    時間: 17-8-2010 20:17
一粒i7 = 3.5粒 C2D
作者: kinghinlam    時間: 18-8-2010 02:23
點入去個d ser到??
作者: rat2    時間: 18-8-2010 20:42
點入去個d ser到??
kinghinlam 發表於 18-8-2010 02:23

入吾到?
作者: 8869    時間: 18-8-2010 22:45

點解唔用專業d既xeon 既cpu呢@@穩定得多.同埋應該放部機去DC仲好啦.
作者: 24時伺服器4    時間: 18-8-2010 23:59
回復 48# 8869

你係咪比錢我地放-_-
作者: 毒男善    時間: 19-8-2010 12:18
無理用VOTENBAN BAN左我點?
作者: 24時伺服器    時間: 19-8-2010 18:19
伺服器更新日期:8-19
------------------------------
更新內容:
修定監獄插件本身容易死伺服器的Bugged 及 相關問題
作者: 怪盜基德    時間: 19-8-2010 21:14
史上最強-_-?
我唔明咩意思- -
係唔係姐係比STEAM更強=]?
作者: melcal05    時間: 19-8-2010 23:55
係咁死SER...............整整佢啦
作者: hok5846    時間: 20-8-2010 07:50
史上民間最強伺服器????
你玩下sorpack.com D SER先好講
作者: 24時伺服器    時間: 20-8-2010 11:57
史上民間最強伺服器????
你玩下sorpack.com D SER先好講
hok5846 發表於 20-8-2010 07:50

理解一下"民間"
作者: 乂死神張乂    時間: 20-8-2010 12:08
妖 你地個admin saich 小學雞 佢又狗殺 又係咁re 我話一話佢就ban我 食*啦 好心唔好比佢做admin啦
作者: be1124124    時間: 20-8-2010 12:17
妖 你地個admin saich 小學雞 佢又狗殺 又係咁re 我話一話佢就ban我 食*啦 好心唔好比佢做admin啦 ...
乂死神張乂 發表於 20-8-2010 12:08

同意..頭先我都係#08個ser..佢個個人都ban左200分鐘..搞到我無得玩/_\慘..
作者: 乂死神張乂    時間: 20-8-2010 12:21
同意..頭先我都係#08個ser..佢個個人都ban左200分鐘..搞到我無得玩/_\慘..
be1124124 發表於 20-8-2010 12:17

你見唔見到我 比佢ban左幾多分鐘?
作者: 24時伺服器    時間: 20-8-2010 12:56
已封禁佢既管理員.. 身為Steam..
我地高層已check log

唔想等可在這留低IP以便解封
作者: hithit00100    時間: 21-8-2010 03:15
搞錯呀個world of warcraft, 佢做錯野殺錯人, 我voteban佢姐, 就即刻ban左我喇..
唔好比佢做admin喇
作者: 24時伺服器    時間: 21-8-2010 18:52
27027 轉為#13(Fun升級死鬥|槍戰)
已更新 歡迎各位玩家進來體驗。

作者: 24時伺服器    時間: 22-8-2010 15:54
#13 27027 已轉換模式 感謝大家支持本伺服器。
183.178.243.49:27015-27027
作者: rat2    時間: 25-8-2010 12:58
更新...................
作者: cross619    時間: 25-8-2010 20:24
正一垃圾ser
場主咁貪錢做咩
我都未聽過受聘既要比錢僱主
d admin幼稚到咁
噴logo會比人ban250min囉
叫MJ乜乜
我都唔想唱衰佢個名~_~
冇品admin
唔該場主檢討下admin既品德言行果d啦
有咩事 損失既係你
作者: 24時伺服器    時間: 26-8-2010 15:37
27027伺服器已更新
感謝大家支持本伺服器
作者: Free_Vampire    時間: 26-8-2010 18:57
d ser唔錯
作者: 24時伺服器    時間: 27-8-2010 17:41
已更新 #08 #09 防止濫殺系統
作者: timhoa    時間: 28-8-2010 15:19
nHgServer 公共伺服器#12 (FUN|MAP)
FUN MAP....玩超易死Ser ga Map

好正!! admin會比連跳玩家玩!!
作者: CHASE    時間: 28-8-2010 15:40
嘩 多server到咁
作者: abc我我2    時間: 28-8-2010 17:48
我又入去挽下先
作者: timhoa    時間: 30-8-2010 11:07
#13 好正-
極限??
作者: 811888#4    時間: 30-8-2010 18:45
I7 930幾時多左4核心?
作者: 24時伺服器    時間: 31-8-2010 14:33
I7 930幾時多左4核心?
811888#4 發表於 30-8-2010 18:45

你想指 4核心乜野
作者: 24時伺服器    時間: 31-8-2010 20:48
伺服器列表已更新
作者: vC.`    時間: 31-8-2010 23:08
此server可以不經常關閉更新嗎
作者: 24時伺服器    時間: 2-9-2010 18:42
9-1更新完畢
作者: rat2    時間: 3-9-2010 11:10
己將XP Pro x86 改到面目全非
作者: rat2    時間: 3-9-2010 22:00
加入 nHgServer 公共伺服器#14 (ZM|基地建造)
作者: rat2    時間: 5-9-2010 12:59
香港nHgServer伺服器介紹183.178.243.49 [重寫Part1/2]
作者: 811888#4    時間: 5-9-2010 15:36

i7 930個HT係叫超執行緒..用XP PRO開SERVER叫專業..硬碟得個7200轉..Xeon變左Xero..進程流失會死server..我懷疑個server用緊realtek lan
作者: rat2    時間: 5-9-2010 17:21
1.陣列得都吾會慢
2.i7 用左 超執行緒 係咪 8個攞輯核心(當然係4核心晶片)
3.開Server 係see HLDS,
4.放心...一定吾係realtek垃圾lan卡
5.特登打錯Xeon....試下有冇人用心see

P.S. 吾信XP hlds 行得好過NT/2000/2003/2008/Vista/7自己試試...

me/9x 行 hlds = 自殺...咪試
作者: rat2    時間: 5-9-2010 17:26
另外,你知吾知點解進程流失?
作者: 811888#4    時間: 5-9-2010 18:10
另外,你知吾知點解進程流失?
rat2 發表於 5-9-2010 17:26

呢位人兄真強
串嘴時應先做足功課再泥

請問你知唔知FSB有咩用途? DD2 D.C???
I7無FSB係因為內置左記憶體controller
harpertown有fsb係因為個記憶體controller內置左在北穚
係絕對唔會出現閣下所說的"FSB做成的「塞車」足以令HLDS 不穩"

本人用過Windows Server 2008 R1 32BIT/R2 64BIT/VISTA/XP
Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心, 相反,VISTA/XP會比較差

"8個攞輯核心"
我建議用返8個THREADING, 你咁樣好昜誤導別人
作者: rat2    時間: 5-9-2010 18:37

你位人兄仲強
不了解係乜 進程流失就串嘴

HLDS 進程流失<-你無試過 la?

HLDS Error Msg : Reason: Process lost.

你未試過開成數以打計 HLDS ,HLDS系食RAM吾食U,FSB塞車CPU計吾到數咪出 HLDS Error Msg : Reason: Process lost.

Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心,但而家係要HLDS用到所有核心,你windows 用到有鬼用,而家係在Windows下HLDS能用用盡所有核心sin 有用,HLDS 係為NT5.X系列設計...XP較好有什麼出奇

PS:因為MSN有人話我玩針對,Del 左一D內容
作者: rat2    時間: 5-9-2010 18:43
CS1.6

系統需求
最低:500 MHz 處理器、96MB RAM、16MB 顯示卡、Windows 2000/XP、滑鼠、鍵盤、網際網路連線

建議:800 MHz 處理器、128MB RAM、具 32MB 以上記憶體之顯示卡、Windows 2000/XP、滑鼠、鍵盤、網際網路連線
作者: 811888#4    時間: 5-9-2010 19:02
你位人兄仲強
不了解係乜 進程流失就串嘴

HLDS 進程流失
rat2 發表於 5-9-2010 18:37

HLDS 進程流失<-- 本人用e5300完全無出現過相關問題
出現的話可能是閣下的技術__.

"Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心,但而家係要HLDS用到所有核心,你windows 用到有鬼用,而家係在乜Windows下HLDS能用用盡所有核心,HLDS 係為NT5.X系列設計...XP較好有什麼出奇"
我留左一句:
Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心包括HLDS

=================================

"CS1.6

系統需求
最低:500 MHz 處理器、96MB RAM、16MB 顯示卡、Windows 2000/XP、滑鼠、鍵盤、網際網路連線

建議:800 MHz 處理器、128MB RAM、具 32MB 以上記憶體之顯示卡、Windows 2000/XP、滑鼠、鍵盤、網際網路連線
"
系統需求這裏沒說CLIENT/SERVER
如果最好用"800 MHz 處理器、128MB RAM、具 32MB 以上記憶體之顯示卡"
點解你又唔用"800 MHz 處理器、128MB RAM、具 32MB 以上記憶體之顯示卡"?
作者: rat2    時間: 5-9-2010 19:20

CLIENT/SERVER = half-life 引停

請報告一下你hlds數目,令外e5300 2 core... 吾係4core/2路

我講緊大型Server系列會出現ga問題而吾係你幾個Ser出現ga問題

你仲未去到 FSB 極限
作者: rat2    時間: 5-9-2010 19:28
Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心包括HLDS

留左:HLDS在XP用不到所有核心?????????用到wow...
作者: 811888#4    時間: 5-9-2010 19:48
CLIENT/SERVER = half-life 引停

請報告一下你hlds數目,令外e5300 2 core... 吾係4core/2路

建議:800 MH ...
rat2 發表於 5-9-2010 19:20

half-life 引停??
除左E5300之外我都有粒I7 920

關鍵:
你似乎都未知到咩叫FSB,WIKI幫到你

引用:
"Windows Server 2008 係可以用盡哂CPU的所有核心包括HLDS

留左:HLDS在XP用不到所有核心?????????用到wow... "
用到,不過唔係完全
web server都係
作者: rat2    時間: 5-9-2010 19:53
1.針對 C2Q / C2Q Xeon 或雙路 CPU

2.你似乎都未知到咩叫Reason: Process lost.,Yahoo!,Google幫到你

3.HLDS 能 完全 用到所有CPU嗎?

你不在#1情況下就吾好亂來...我係talking #1情況下(你自已知係who,心照)
作者: 811888#4    時間: 5-9-2010 20:07
1.針對 C2Q / C2Q Xeon 或雙路 CPU

2.你似乎都未知到咩叫Reason: Process lost.,Yahoo!,Google幫到你

3.H ...
rat2 發表於 5-9-2010 19:53

"1.針對 C2Q / C2Q Xeon 或雙路 CPU"
原來FSB得C2Q / C2Q Xeon雙路 CPU先有
紅色:
所有Xeon/雙路 CPU都用FSB?

Reason: Process lost呢個意思你已經係上面答左,不過唔叫"half-life 引停"
唔好我講a,你講b,唔該

"3.HLDS 能 完全 用到所有CPU嗎?"
e個問題好昜答到,一樣,google幫到你

訓啦_ _
作者: rat2    時間: 5-9-2010 20:13
回 #1 ,用#1類型CPU 較易到極限
回 #3 HLDS 能 完全 用到所有CPU嗎?
任何 HLDS 都用吾多過 2 線,(不論有否mute/noaff)

Reason: Process lost呢個意思你已經係上面答左,不過唔叫"half-life 引停"<-吾明
作者: rat2    時間: 7-9-2010 23:14
已出 無需保證金第二次聯招試卷
作者: DarKStaR    時間: 7-9-2010 23:49
(01)STEAM 還是非 STEAM?
 是
(02)人在香港?
 是
(03)有冇Friend打CS?
  有

(01)一星期平圴玩CS 1.6幾耐?
30幾粒鍾
 (02)是否在學或在職?及學歷
中2
 (03)CS 1.6 內常用名字
 `nk.M
(04)有無咪?識吾識係CS1.6內用咪?
 有,用到
(05)識吾識係CS1.6內打中、英字?
 識
(06)識D乜話(例如 英文、普通話等)
 中文,英文
(07)有冇曾經使用外掛及而家有冇使用外掛?
 有.
(08)有冇做CS1.6 Admin經驗?
 呢個ser..
(09)而家有冇係其他CS1.6 Ser做Admin?
 冇
(10)聯絡方法?
STEAM FDLIST
 (01)外掛ga定義係乜?(例如非官方程式,CsMate)
 用非正當的程式.....顯示敵人位置,無後座力。利用game既bug。
(02)你會點認人地係吾係外掛?
 主要靠玩家舉報......之後m6查核。
(03)10 Ping 、 20 Ping 同 200 Ping 與彈道的關係?
ping越低=網絡延遲低 令彈道平穩 ping越高=網絡延遲..高 彈道會不穩定 有delay的情況出現..
 (04)有邊幾條指令可以影響彈道?有邊幾條指令可以影響入Ser速度?
 rate ;precache 0, fz_lazy_precache 1
(05)邊過係nHgServer 行政人員(Boss級)?
 小雲.....100$....輝
(06)你會吾會或係乜情況下用粗口及不良用語罵人?及常用粗口及不良用語清單?
 有時會.....嬲既時候......
(07)nHg所架ga Server 比其他 Server 有什麼優/缺點?(至少 50字)
 小admin睇場部分ser...彈道幾穩自創模式好玩。
(08)點用CS Admin權,(要回答至小包括Ban人,Kick人,投票,轉圖)
 有外掛即ban,挑釁admin kick 地圖沈悶轉圖
(09)自我介紹或為什麼要做nHgServer Admin(至少 100 字 及 最多 150 字)
 自己做左1年adm到....都係呢個ser 呢個ser大部分時間都好小adm睇場
入黎做幫手管理呢個大型伺服。
(10)一但自已犯錯/比人port,你會點做?(至少 50 字)
自己犯錯會第一時間post上fourm報告同道歉....
比人post要睇原因.....如果真係我唔岩...我會道歉...。
作者: rat2    時間: 8-9-2010 12:02
(07)有冇曾經使用外掛及而家有冇使用外掛?<-而家仲有.=,=

Part3 太小字
作者: 55635563    時間: 8-9-2010 19:36
 steam
(02)人在香港?
 係呀
  有

一星期= =?1日4~8粒鍾,自己計啦
中三仔
 tkd
 有,邊會唔識用= =.
 ya
 中英日國語
 mo~
  有
 係你ser做緊a0a
(10)聯絡方法?
steam,msn,手提
 外掛呀.?...自描.加速.影響玩家.影響ser進度等
 易啦!steam/玩家報串,m6睇,如果連續彈道轉移或連續幾場穿牆爆頭者
(03)10 Ping 、 20 Ping 同 200 Ping 與彈道的關係?
5~35ping之間,彈道較為順暢.而200ping既會做成delay(lag)同時會影響ser速度
 (04)有邊幾條指令可以影響彈道?有邊幾條指令可以影響入Ser速度?
 rate,fps_max,cl_minmode 1 ,fz_lazy_precache, etc.
 小雲,100,尻輝,喬狗掛(唔知喬狗係唔係)
(06)你會吾會或係乜情況下用粗口及不良用語罵人?及常用粗口及不良用語清單?
 maybe,當佢挑釁我果陣
(07)nHg所架ga Server 比其他 Server 有什麼優/缺點?(至少 50字)
 優點-fps較高,全港第一個急救ser
   缺點-有時會關ser
(08)點用CS Admin權,(要回答至小包括Ban人,Kick人,投票,轉圖)
 外掛ban,挑釁kick,投票(悶果陣出d醒目投票a_a)轉圖?玩家話轉果陣咪先出投票後出votemap囉.
(09)自我介紹或為什麼要做nHgServer Admin(至少 100 字 及 最多 150 字)
 唔尻打.你識我啦,我點解做admin你知啦,死仔小雲
(10)一但自已犯錯/比人port,你會點做?(至少 50 字)
  犯錯同你解釋,port就先睇下係咪自己錯
作者: chicken___-    時間: 8-9-2010 19:40
 NO-,-
(02)人在香港?
 是
  有

日日5粒以上-,-
中2
 s!u cHiCkEn___-
 冇-,-識-,-
 識
 中文-,-
 有
 有-.-
 有-,-
(10)聯絡方法?
    msn-.-
    震,,暴力 
 m6睇
5~35ping之間,彈道較為順暢.而200ping既會做成delay(lag)同時會影響ser進度(我抄tkd的;D)
 rate,fps_max.fz_lazt_precache 1,cl_minmode 1(又系抄tkd的;D)
 小雲,,100蚊
 會-,-比人屈果陣-,-
 優點系多server,,d野又好玩   缺點系吾一定個個岩玩
 ban外掛-,-,,vote轉場-,-串admin踢-.-
因為個好多ser so多元化,,,所以我想做-,-(我都吾知我打乜-.-)
我會講對吾住-,-
作者: rat2    時間: 8-9-2010 19:52
又是外掛=.="
作者: 55635563    時間: 8-9-2010 19:55
ban on9仔囉.見到煩人咪ban囉,爆mic ban,唱歌/卡mic kick
作者: rat2    時間: 8-9-2010 19:58
ban on9仔囉.見到煩人咪ban囉,爆mic ban,唱歌/卡mic kick
55635563 發表於 8-9-2010 19:55

??????????????

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2