樂古Nakuz

標題: 同老細關係好真係唔同d [打印本頁]

作者: 生化飯團    時間: 4-12-2010 22:51
標題: 同老細關係好真係唔同d
話咁快就有得加人工:lol
作者: MEGA*    時間: 4-12-2010 23:04
你就好啦~有得加人工
加左幾多呀?
作者: 生化飯團    時間: 4-12-2010 23:07
你就好啦~有得加人工
加左幾多呀?
MEGA* 發表於 4-12-2010 23:04

咁又唔係加左好多既 不過多左閒錢,可以買下野,諗住今個月放蹤少少去shopping
作者: MEGA*    時間: 4-12-2010 23:20
咁又唔係加左好多既 不過多左閒錢,可以買下野,諗住今個月放蹤少少去shopping ...
生化飯團 發表於 4-12-2010 23:07

唉...我都好耐冇shopping喇..窮到死
諗住買d乜呀?
作者: 生化飯團    時間: 4-12-2010 23:23
唉...我都好耐冇shopping喇..窮到死
諗住買d乜呀?
MEGA* 發表於 4-12-2010 23:20

睇中左htc新出個部desire hd,個mon好大,應該幾正
作者: MEGA*    時間: 4-12-2010 23:30
睇中左htc新出個部desire hd,個mon好大,應該幾正
生化飯團 發表於 4-12-2010 23:23

呢部我都留意到
本來諗住買架, 但呢排洗左好多錢, 買唔到住>_<
部機好似可以睇高清架嘛?
作者: 小小小鴨仔    時間: 4-12-2010 23:33
生化飯團 發表於 4-12-2010 23:23

http://www.youtube.com/watch?v=Z97dBP8orKc
我今日係YOUTUBE睇到呢條片MR係到介紹DESIRE HD, 用黎睇戲實好正
作者: 生化飯團    時間: 4-12-2010 23:36
呢部我都留意到
本來諗住買架, 但呢排洗左好多錢, 買唔到住>_<
部機好似可以睇高清架嘛? ...
MEGA* 發表於 4-12-2010 23:30

yes,睇到同埋拍到高清片,我琴日係電話鋪試玩過一陣,睇片好順:lol
作者: 生化飯團    時間: 4-12-2010 23:37
我今日係YOUTUBE睇到呢條片MR係到介紹DESIRE HD, 用黎睇戲實好正
小小小鴨仔 發表於 4-12-2010 23:33

原來仲有埋環迴立體聲,唔怪得我試個陣覺得d聲係唔同d
作者: MEGA*    時間: 4-12-2010 23:44
yes,睇到同埋拍到高清片,我琴日係電話鋪試玩過一陣,睇片好順
生化飯團 發表於 4-12-2010 23:36

唉...好想買
個mon咁大, 睇片時可以同埋女朋友一齊睇>_< 爽呀
作者: 生化飯團    時間: 4-12-2010 23:49
唉...好想買
個mon咁大, 睇片時可以同埋女朋友一齊睇>_< 爽呀
MEGA* 發表於 4-12-2010 23:44

同女朋友睇用wireless send過去電視睇咪得囉:lol
作者: bvgds    時間: 10-3-2011 22:36

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://vacancies.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2