打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 10月4號《赤壁online》群雄聚會 率先透露>0<

又係我橘師兄報料既時間啦~我爆得出黎既,當然係好消息啦~唔好心急,fans們先來獻吻吧 >////<  (被眾人踢飛)
先講番正題吧,相信大家都知度赤壁online將會向10月4號將會同陽光網絡攜手舉辦《赤壁online》群雄聚會吧   
(迷之聲:講左咁多廢話,10月4咪即係明天)

先前橘師弟都話過,出席既玩家,有機會會拎到一份小禮物,但係到底係的乜呢@_@
為左滿足咁多位fans對我既支持,等我話比大家知啦\=0=/ (迷之聲:人地明明係支持赤壁...)

相信大家都知我地赤壁既代言人就係美女趙碩之,所以送既禮物當年同佢有關啦,
禮物揭曉~~~~~凳凳凳凳~~~~就係~~~~~趙碩之簽名包 啦~~~ (迷之聲 : 在賣什麼關子= =)
向度我悄悄的貼相出黎比大家欣賞一下,希望大家明天留番一份比我啦>_<

想得到小禮物同金元寶既fans~明天記得早的出席啦~~手快有手慢冇呀~~
玉樹臨風既我會期待大家出席架>0<(當然,為左保持神秘感,我唔會比大家知我係邊個既,嘿嘿嘿嘿~)

活動詳情如下:

《赤壁online》群雄聚會
活動時間: 10月4日下午3:00-6:00
群雄聚會地址:陽光網絡(旺角朗豪坊店)
參加方法: 先到先得
活動內容:
首30位到場可獲贈100金元寶及神秘禮品1份
赤壁有獎問答遊戲
群雄PK比賽活動
英雄聚會大抽獎

活動詳情: www.chibi.hk
陽光網絡: www.msystem.com.hk
回復

小禮物係人人都有定係要鬥快a_a
回復 支持 反對

我想見趙碩之真人多的[[bao_39]]