打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 桃園比不明人監視住(更新左)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 15986 於 8/11/2008 00:01 發表

笫2張係係笫一張跳洛去ar~~~
自己唔識,就係到嫩咁估
分享有趣圖片就話全ser最勁??
如果你覺得我用外掛你唔去
同gm講??
係到嘈????
自己唔識上,就係到扮唒勁咁,,,,,,
[[e個一定係外掛]],

會唔會係你用得太 ...

你已承認左係bug話就回報比gm,唔係分享一d大哂既bug
我夠知係爬上樹後再跳過去果度,但我唔會似你咁大哂,因為呢個係遊戲漏洞,姐係bug
我玩games唔會用bug既,有bug會回報

回復 支持 反對

你條友仔係度串串貢把鬼咩?
呢d地圖bug回報黎做咩
麻鷹唔管管雞仔
回復 支持 反對

哈..樓上講得好好..
我支持<3.
1個好好既比喻;]
回復 支持 反對

可能呢..個極限得閒冇野做...
就想搵野黎嘈[[bao_19]]
回復 支持 反對

原帖由 極限 於 7-11-2008 21:03 發表

我都有個外掛程式比你睇,但呢個論壇唔比放

唔係比外掛link,而係圖

如果你貼呢d圖係為左自已勁,大哂,我想樓主唔好貼呢d無聊圖,因為呢個{{肯定係外掛黎}},我之前都講過,係有程式可以跳去咁高地方

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
你已承認左係bug話就回報比gm,唔係分享一d大哂既bug
我夠知係爬上樹後再跳過去果度,但我唔會似你咁大哂,[[因為呢個係遊戲漏洞,姐係bug]]
我玩games唔會用bug既,有bug會回報

哈,,你自己打自己嘴巴牙??
一開始我都話係bug
但就有d人扮唒專業咁,,,,
一口咬到係外掛
,,,,,,
到左e+又講番係bug,,,,,,,,,
咁你姐係想點牙
你唔係肯定咩,,,,點解又轉得禁快
仲有post bug圖同大哂有咩闢係,,,你果d又係咩d 0n9思想黎???

回復 支持 反對

原帖由 toby2008 於 8-11-2008 14:07 發表
你條友仔係度串串貢把鬼咩?
呢d地圖bug回報黎做咩
麻鷹唔管管雞仔

但你想有什麼大bug???
如有大bug....相信封測時...應該有機會被發現
如果公測還有很多大bug 沒修好....你會玩嗎??

發現bug 不回報
不論bug 是大是小是地圖還是其他....都是bug呀

經常在世頻見到有人大叫被卡了...相信很多都是地圖bug....
不回報....那就繼續更多人被卡

可能你會說...誰會跑上那兒...

有...至少樓主利用了那兒的bug呀...雖然樓主並沒有因利用這bug而有明顯的得益

回復 支持 反對

原帖由 15986 於 8/11/2008 21:19 發表

哈,,你自己打自己嘴巴牙??
一開始我都話係bug
但就有d人扮唒專業咁,,,,
一口咬到係外掛
,,,,,,
到左e+又講番係bug,,,,,,,,,
咁你姐係想點牙
你唔係肯定咩,,,,點解又轉得禁快
仲有post bug圖同大哂有咩闢係,,,你果d又係咩d 0n9思想黎???

因為你唔承認自已用外掛,我無咩計同你慢慢嘈

同埋,懂打字先好串人:lol

post bug圖,因為一睇只有你一個人好似咁巴閉
回復 支持 反對

本帖純粹作出分享,樓主亦己聲明並無使用外掛,故此請勿再對其作出任何的惡評,尊重發帖人。
如認為本帖為bug、甚至乃使用外掛程式後所拍攝的,可選擇自行將相片回報予官方。

再有任何挑釁成份、粗言穢語、連續發帖等違規事項,將不予警告直接處分,有關的會員請自律!
回復 支持 反對

原帖由 極限 於 9-11-2008 01:06 發表

因為你唔承認自已用外掛,我無咩計同你慢慢嘈

同埋,懂打字先好串人:lol

post bug圖,因為一睇只有你一個人好似咁巴閉

唔識上就唔好話人地係外掛啦廢到要貼圖教學?
唔通我地識又要人教呀?
自己慢慢學啦!!

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對