打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 打交當然要影相 XD

傻小優,不破真係一盤散沙???[[onion_59]]
手乂臂 發表於 26-8-2009 10:05
等陣...我唔想同任何團結怨...我唔想評論任何一個團嫁[[onion_34]] ..唔好燒埋我個堆到[[onion_34]]
回復 支持 反對

等陣...我唔想同任何團結怨...我唔想評論任何一個團嫁[[onion_34]] ..唔好燒埋我個堆到[[onion_34]]
傻爪小優~ 發表於 26-8-2009 20:02
佢想不破d人打你姐搞到你做唔到任[[onion_11]] 不過佢咁講 佢只可以掛木人升到60
回復 支持 反對

d好友營又係度扮友型了.....@@

蝦下新手團就覺得自己好勁
唔諗下你地魏國以為俾人打咁狗咁

蜀同吳有冇開post串你地呀
而家魏多人就....咁乜串
有來有往姐......
回復 支持 反對

咁你今次認識到蛋散之中既蛋散啦[[onion_57]]
Carrera 發表於 24-8-2009 11:27

好話唔好聽.....你都係垃圾一件

有咩資格話人地蛋散呢請問@_@??

自己撿討下啦.....扮勁有咩用
弧假虎威有冇學過呀...小朋友0.0
回復 支持 反對

wow~~~ 蜀同吳vs魏國,精彩!!!XD
回復 支持 反對

d好友營又係度扮友型了.....@@

蝦下新手團就覺得自己好勁
唔諗下你地魏國以為俾人打咁狗咁

蜀同吳有冇開post串你地呀
而家魏多人就....咁乜串
有來有往姐...... ...
kevin0220 發表於 28-8-2009 13:39
大家我地無哈 一開始係佢地團打得我幾個人 之後我地拖馬又淆 想問下 東吳同飛羽叫新手團?   我想講比人打狗咁打無得以為架[[onion_10]]    而家魏人多? 人地4個團守得個10幾塊地叫多??     想問下你e家仲有無玩赤壁?
回復 支持 反對

唔該你地唔好成日開POST出黎啦 -,-
仲要係到串人咁  人地散沙關你咩事先''  蛋散? 開呢d主題出黎咪仲冇品
你地團果d勁人都冇你地咁   
成日拿個勁團壓下人  好型?好威?
回復 支持 反對

唔夠打就話自己新手...
3個團打3個人,仲咁串咀
唔拖下馬幫打,
唔通等你地3個團殺完3個人之後番去話大獲全勝?[[onion_18]]

有位叫kevin0220既靚仔話:弧假虎威有冇學過呀...小朋友0.0
講成語咁有文化...咁呢位哥哥...狐狸個狐字識唔識寫?[[onion_59]]
回復 支持 反對

大家我地無哈 一開始係佢地團打得我幾個人 之後我地拖馬又淆 想問下 東吳同飛羽叫新手團?   我想講比人打狗咁打無得以為架[[onion_10]]    而家魏人多? 人地4個團守得個10幾塊地叫多??     想問下你e家仲有無玩赤壁? ...
~呀杰 發表於 29-8-2009 08:30

我想問一開始係講緊日月丫呵...日月有好多人=-=? 你地幾個 人地幾個?
同埋我想講 新手 唔係講緊個團係新手囉...判軍 新開嫁喎 算5算新手?
不滅都係岩岩開又算5算新手團呢? 入面連 綠色環境裝既人 都有囉! 有幾多係過80丫!~

另外 魏唔算多人..禁入去軍團人數到睇下 最多不是 夢幻 不破 同公仔會嗎? 5係魏最多人=-="?
不過多5多人都唔係重點! 隻game無人玩轉團轉國無必然既事..

re 斷水武魂
我希望你講清楚!3團既意思囉...難道相入面得一個人出現過既團都叫嗎?
咁分散十個一人團黎..咁咪10團圍你? 咁好型嫁喎!!!!你可以試下呀^^

我真係唔覺得你地有邊到係型囉..同埋 笑位在那?(我RE緊某一樓果個人) 你地係最好笑囉
如果你可以挑win d大團,你地挑win夢幻 ok 你po出黎你可以型下
但我5覺得你殺到綠色環保裝有幾型囉!
人地打你有無破百血? 人地過哂60lv未丫? 
唔該你啦 小朋友 殺到環保裝又點?隻GAME就係殺黎殺去嫁啦 有咩出奇?
要po出黎同埋出口術?有無咁既必要呀?
定還係你殺到 人好興奮? 
種好意思自己推返個po出黎..你唔好引人笑啦 好5好XD~~~

你地會員前後 張相 同 講既野好有出入...你地內部溝通好未=-=”?

比著係我收你入軍 我即刻同你講88 開紅殺你tim呀!
真收家
回復 支持 反對

唔夠打就話自己新手...
3個團打3個人,仲咁串咀
唔拖下馬幫打,
唔通等你地3個團殺完3個人之後番去話大獲全勝?[[onion_18]]

有位叫kevin0220既靚仔話:弧假虎威有冇學過呀...小朋友0.0
講成語咁有文化...咁呢位哥哥. ...
Carrera 發表於 29-8-2009 08:50

蝦d新團就開哂post咁型......

唔見你之前post打d大團既@_@

記住唔係你勁呀...係魏國多左人喳
你始終係垃圾一件...改變唔到的

補充一句"魏國第時小人番唔知你個狗嘴仲會唔會咁大聲呢=3="
回復 支持 反對