打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 我在赤壁內既圖片分享

64lv 就 單 刷 巾 = =
我 都 係 去 到 69lv 先 單 刷 =.=
回復 支持 反對

大家唔洗咁自卑,我依家(80lv)都仲未夠彊自己單刷黃巾,哈哈哈~~~~~[[onion_73]]
回復 支持 反對

quote]64lv 就 單 刷 巾 = =
緋雪千夜。》 發表於 25-12-2009 23:26 [/quote]

[[onion_26]] 我仲有2個王都未打, 打既時間又長, 我估同你一樣到69lv先打到, 想問你果陣用咩兵種....

大家唔洗咁自卑,我依家(80lv)都仲未夠彊自己單刷黃巾,哈哈哈~~~~~[[onion_73]]
RubyM 發表於 28-12-2009 15:59

[[onion_36]] 冇咁講, 會有人誤會ga! 以為我好咩.., 請留意我尾段所講, 希望大家明白!
回復 支持 反對

我刷黃巾比怪秒殺,好開心[[bao_36]]
回復 支持 反對

我刷黃巾比怪秒殺,好開心[]
疾影乂夜月 發表於 29-12-2009 22:23
兵仔[[onion_17]]
回復 支持 反對

quote]64lv 就 單 刷 巾 = =
緋雪千夜。》 發表於 25-12-2009 23:26

[[onion_26]] 我仲有2個王都未打, 打既時間又長, 我估同你一樣 ...
赤璧老漢 發表於 29-12-2009 21:20

我 果 時 係 槍 ,,,
但 係 你 話 唔 夠 時 間 打 張 角 ,,,
如 果 卡 張 角 打 扇 打 ,,, 一 定 夠 時 間
回復 支持 反對

兵仔[[onion_17]]
傻爪小優~ 發表於 30-12-2009 00:15

果個5知咩長一打落我到,我d hp就由:7761/7761變到5000/5000幾= =差d死果次,打將軍5洗講啦,我-6 -6先打得倒,佢暈我,我岩岩好閃左[[bao_36]]
回復 支持 反對

果個5知咩長一打落我到,我d hp就由:7761/7761變到5000/5000幾= =差d死果次,打將軍5洗講啦,我-6 -6先打得倒,佢暈我,我岩岩好閃左[]
疾影乂夜月 發表於 30-12-2009 12:38
果個黃巾兵長....[[onion_36]]
回復 支持 反對

ha 我75 單刷比第1隻王sm 死左[[bao_19]]
回復 支持 反對

我 果 時 係 槍 ,,,
但 係 你 話 唔 夠 時 間 打 張 角 ,,,
如 果 卡 張 角 打 扇 打 ,,, 一 定 夠 時 間
緋雪千夜。》 發表於 30-12-2009 10:42

扇同槍真係一個好好既配搭, 扇群兵, 用槍打王, 正!

至於打張角, 我知係咁打, 但係難在是張角身邊果2個法師, 引唔到出來清左佢,
我場場都有試, 就係唔成功, 頂張角來打佢, 頂唔到4下就死, 跟住就轉下一場啦,
其實刷黃巾只係為筆, 都係等我70lv前, 沖到雙六合, 加多10個直,間抗, 再加埋
平戎多幾十防, 應該可以頂多幾下既. 不過你有D咩好方法, 可唔可以教下我, THX!

果個5知咩長一打落我到,我d hp就由:7761/7761變到5000/5000幾= =差d死果次,打將軍5洗講啦,我-6 -6先打得倒,佢暈我,我岩岩好閃左[]
疾影乂夜月 發表於 30-12-2009 12:38

兵長打你係唔會扣你咁多血, 以我既裝黎計最多二佰幾, 係兵長同果D兵同時間扣
你既血先會咁多, 我出3次風火輪, D血都由7千幾血跌到3千幾血, 好彩我既裝連技
都有450防, 勉強捱到啦!

ha 我75 單刷比第1隻王sm 死左[]
will2005 發表於 30-12-2009 14:24

有D升得快, D裝可能未能同lv數相配合, 但係到左80, 升齊晒裝, 返轉頭黎刷, 易過借火啦 [[onion_15]]
回復 支持 反對