打印 上一主題 下一主題
收起左側

三國殺集中帖

回復  企鵝K1A

曹操 你有種咪放aoe和決鬥孙权 1v1 無敵
吕蒙 有+1你會好爽
华佗 好煩,打唔死 ...
零度之刃 發表於 19-6-2011 16:19

有主任係到,老頭就話有機會打得死

禁埋曹仁仲好
回復 支持 反對

曹仁好屈=口=!!(超認同)
每次7張7張7張...
樂完又係7張,兵完都係7張!!!!/口\

呂蒙就夠打~ ...
企鵝K1A 發表於 19-6-2011 20:21

1v1 曹仁rp好超鬼屈機,閃電電佢兩次條友都死唔去,一尼就尼三張桃,諗住送個樂不比佢,又有無懈,我做趙云本身拎左貫石斧收埋係手牌,佢又有大把順手,真係勁到無朋友。
回復 支持 反對

中樂都冇所謂,最多棄3張囉,反正又抽返3張
中兵?哎呀冇牌抽....?咦又多左3張既?
不過話說貂嬋閉月都....
...
企鵝K1A 發表於 19-6-2011 21:44

扣左3血,唔單止掉3張咁簡單呀
回復 支持 反對

典韋唔算強~_~
零度之刃 發表於 20-6-2011 09:48

岩岩玩一場個典韋勁啦,連自己幾多血都唔知,兩血典韋一血主公,典韋強襲主公,自己居然用桃9主公,睇到真係囧爆。

之後個場佢仲勁,我忠做華佗,一開始比人集火都預左啦,之後有個反唔知做咩放aoe幫劉備激將,唉算啦,人地扮忠臣,認為我反我都無計,反正反香香一直同我補血,之後反黃忠中閃電,我一個順手牽羊再殺反黃忠,條友仲殺我,香香空城上甲,條友有朱雀唔去殺明反走尼殺我,到最後香香都唔同我結婚走尼殺我,條友都仲要殺我,都唔知條友個腦裝咩
回復 支持 反對

[活动] 会员特权,上线即可免费体验

亲爱的三国杀online玩家们,

诸多福利免费享受,会员免费体验周开始了,本周内(6月20日——6月26日)每天只要在指定时间登陆并完成一局游戏,即可免费获得三国杀会员卡(1天权),让您免费体验会员所带来的乐趣!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>点击开始游戏<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

活动时间:6月20日——6月26日
    活动步骤:
    1、每日21:00——23:00时期间,在任务——人气活动中可找到会员资格 给力派送,点击“领取”接受该任务(注:任务只在活动时间内可见,若无法看见该任务,请刷新并重新登录即可查看)。

2、在任何模式中完成完整的1局游戏(注:当局游戏结束时,逃跑与离线状态无法完成任务)。

3、再次打开任务——人气活动——会员资格 给力派送,点击领奖按钮即可免费获得会员卡,前往高级频道畅玩火包武将!

会员福利一览:
    1、诸多武将免费体验:

荀彧、卧龙诸葛、太史慈、袁术、SP孙尚香……诸多武将只要前往军争高级频道,即可畅玩!

想要免费使用会员专属武将吗?那就赶快来加入会员体验周,免费体验会员所带来的乐趣吧!

爽呀爽呀,今晚9點玩1場就可以係任務到拎會員卡(1天)
回復 支持 反對

送一日會員@_@!?
企鵝K1A 發表於 20-6-2011 16:35

嗯
回復 支持 反對

亲爱的三国杀online玩家们,

诸多福利免费享受,会员免费体验周开始了,本周内(6月20日——6月26日 ...
零度之刃 發表於 20-6-2011 16:54

有常勝將軍這戰功嗎?我還差兩場,囧

回復 支持 反對

e,有波=_=

6月4日無意做左
零度之刃 發表於 21-6-2011 22:02

-0-,我驚下一場會輸
回復 支持 反對

聽日有人來整網,希望可以玩得順啦!!!!
企鵝K1A 發表於 21-6-2011 20:31

希望啦,要比錢整就真係要宰左佢 ;P
回復 支持 反對

看圖不解釋
生物 發表於 22-6-2011 13:10

我也成功了

回復 支持 反對