打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 第一次內測時間10月8日,第二次聖誕

吾通做低薪5辛苦咩- -
令狐傲龍 發表於 5-9-2011 22:10

要高薪的工作在讀書時辛苦....
回復 支持 反對

有冇人都激活左?
最衰我自己心急早左少少激活.....應該等多一粒鐘板主覆我先
我見佢驚喜禮物個到有得揀香港 ...
若情* 發表於 5-9-2011 22:14

你講緊乜- -?
好複雜
亂填電話會點?
要高薪的工作在讀書時辛苦....
刺客先生 發表於 5-9-2011 22:19

甘又系- -
算la
活在當下嘛
回復 支持 反對

回復 22# 令狐傲龍

我輸入完激活碼之後, 原來官方有野送, 叫驚喜禮品, 包左隻碟同d唔知乜野
    咁佢要求你填名+電話+地址
    地址個行係有得比你揀hk, 咁我就以為官方會寄海外
    但係我電話個行填852xxxxxxxx, 佢話不正確, 我試過00852,0852/+852等等都唔得
    跟住我一轉內地區碼就冇問題
    所以我填左內地區碼+我自己電話號碼
    但地址都係正確的
    不過板主冇正面答我會唔會寄海外, 亦有台灣玩家叫海外玩家勾選唔要禮品, 所以我都唔清楚
    我諗板主聽日先會睇到我pm
    我諗問題唔大既, 因為我地址正確....而且之前買碼有人填錯資料官方都比佢改, 我諗今次應該有得改
    只係唔知佢會唔會寄海外....
回復 支持 反對

有冇人都激活左?
最衰我自己心急早左少少激活.....應該等多一粒鐘板主覆我先
我見佢驚喜禮物個到有得揀香港 ...
若情* 發表於 5-9-2011 22:14

我個電話亂填會吾會寄俾我架-~-?
個地址岩架~
回復 支持 反對

回復 24# tb希哲

等緊板主覆我....要聽日先答到你
回復 支持 反對

都係個句 等公測

今年玩LOL 頂引先  
( 邊個有玩LOL? )

回復 支持 反對

請問 第一二次測試 hk玩唔玩到?
有咩分別? 在hk用大陸ser玩?
回復 支持 反對

回復 27# chingccs

第1次測試係(地方)分區進行, 為期7天, 只開4個門派, 刪檔測試, 詳情自己參閱官網
    第2次測試係全國性不刪檔測試
    兩次都係要買左碼先玩到
    2012年4月1日前係唔會公測
回復 支持 反對