樓主: jacky123200
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 因忘記身份證不能升級beanfun的請進,這帖子可幫到你

關閉 [複製鏈接]
如果有白銀的竹槍要賣俾我>_
jacky123200 發表於 2013-4-2 22:30

現時第26行  明天再戰
回復 支持 反對

樓主你好,
我個個係
Z964, thank you
回復 支持 反對

Y976****
回復 支持 反對

回復  jacky123200

copy
係gash 果到佢係細階 唔知有冇分就係..
cic6a123 發表於 2-4-2013 14:48

今次我俾個細既你試下啦,不過全部試到既人都係用大就成功左唔排除你copy小左字或者copy錯左,要小心D

==================================

溫馨提示:每次用既時候用Ctrl+X(剪下) , 到唔試既時候再SAVE,咁下次用就會知邊D未試

因為1千個都係好大既數量,提議聽住歌或者睇住PPS整!
希望幫到你

打錯密碼,佢都係會提示你 "你的香港身份證號碼不符!!",所以密碼都最好係COPY
試到成功既希望你可以返黎分享下試左大約幾多次先成功
=================================

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

以散佈式撞法
撞左百幾個到 歷時一個鍾><
搞到我仲買左點
btw 多謝樓主
panda814 發表於 2-4-2013 15:09

其實我都諗住早D放出黎,但係因為果陣我未搵到AC驗證申請gash ac時有冇check身份證,所以唔敢放出黎!你得左就好^_^
整左1個鍾都好過要坐車出去晒多10幾$同坐車時間 ,呵呵
回復 支持 反對

A159******我唸清楚1萬個招殺thx
回復 支持 反對

樓主你好,
我個個係
Z964, thank you
kamyuwong 發表於 2-4-2013 15:42

溫馨提示:每次用既時候用Ctrl+X(剪下) , 到唔試既時候再SAVE,咁下次用就會知邊D未試

希望幫到你

打錯密碼,佢都係會提示你 "你的香港身份證號碼不符!!",所以密碼都最好係COPY

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
kamyuwong + 1 好人 !!

查看全部評分

回復 支持 反對

Y976****
Saranghae 發表於 2-4-2013 15:54

希望幫到你

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

A159******我唸清楚1萬個招殺thx
wl02116691 發表於 2-4-2013 16:12

而家好夜了,你個個台灣身份證我聽日再幫你寫!不過呢,唔係1萬個,係10萬個-_-
回復 支持 反對

Y384***** 唔該曬大佬
回復 支持 反對