打印 上一主題 下一主題
收起左側

車仔麵伺服器(開放下載MDL=.=)[更新於6月15日]

一支散彈槍射曬佢地...

(以下部分係我既想像)
當人類起車仔麵ser逃出生天時,
一群喪屍對佢地起左注意

哩班人類要不斷對抗突如其來的喪屍群
每15秒黎一次32只喪屍,每15秒黎一次32只喪屍
直至打完6次就玩完成個模式

dust2參考: T home 準備15秒, 跟住黎1次喪屍群
直去隧道同b區 準備15秒換槍上彈拎道具, 跟住黎1次喪屍群難度難少少)
跟住去CThome 準備15秒上彈拎道具 跟住黎1次喪屍群
跟住去a門 準備15秒換槍上彈 跟住黎1次喪屍群(難度難少少)
跟住去小路 準備15秒 跟住黎1次喪屍群
跟住去a區 準備30秒拎手留彈+換槍 跟住黎1次喪屍群(難度高,死左會再黎,打完搞掂)

[[tk_40]] 最後個關有類似汽油彈既野燒死d喪屍..(d喪屍得100血)
d喪屍死左番生....係甘打..
回復 支持 反對

無野講[[m109]]
回復 支持 反對

樓上睇到o咀...

我d想像力夠勁....[[tk_43]] merry X'mas
回復 支持 反對

O咀!(唔係0泡果奶,係O泡果奶呀!)[[m532]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

CT闖天關 =3=今日都29號

我想問個改版內容係咩?

(以下又係我幻想出黎...全屬虛構...只為過癮)
因為人流極少關係同帶動住新模式
CT闖天關將於12月29號隆重登場
CT闖天關更新內容如下:
1.全新過關地圖 - zm_mission1(定名為黑夜城市)
2.地圖設有自動式開關門, 只要打敗喪屍群就可以開啟
3.ser人數大幅減少至6人, 為配合26位恐怖級喪屍
喪屍群只有100血, 死後重可以重生tim
4.完成所有任務就可以坐飛機走人啦
5.本ser全採用暗光環境進行
6.新增汽油彈、同氧氣液態儲存劑
7.武器只提供散彈槍同雙槍銀雞, 其他武器及補給品於地圖中搜索
8.加入喪屍boss - 巨大化喪屍, 魔女, 夜行喪屍
9.極強大環境音效(包你恐怖到死)
回復 支持 反對

CT闖天關is deathrun...(t trap ct,ct need escape)
回復 支持 反對

根本係2樣野=.=
回復 支持 反對

大更新好快就會開始~
不過更新咩野就會唔講住...
回復 支持 反對

我要做admin,我有咪架,我會好俾心機做,日日都玩架~~~ msn:chan99911@hotmail.com
cs 名:~Ar Hin~
回復 支持 反對