查看: 192317|回復: 260
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 為女神Angelababy平反?!楊穎疑整容前後照片對比!

被無數男生們奉為女神的Angelababy其實是人工美女? 大家看看自行判斷吧

作為香港新一代潮流教主,AngelaBaby很有自己的個人打扮風格,是香港年青一代少女的模仿對象,更

是潮流指標。不過,這張素顏照絕對是難得一見啊!

網友貼出Angelababy在2004年的牙套醜照,當時她雙頰比較圓潤,尤其是厚如香腸的雙唇,十分嚇人。
21歲的Angelababy(Baby)近來春風得意,先是獲男友黃曉明默認戀情給身份,工作更是天天滿檔,不過

人紅是非多,精緻五官被指是7年間不斷「變臉」加工的結果。她早前在上海終於忍不住動怒,放話要找

醫生來驗證自己沒整形,但拒絕驗胸。

女神Angelababy楊穎疑整容前照片對比

兒時照片曝光

[LIKE]

由 出 道 至 今 不 斷 俾 人 話 整 過 容 , Angelababy 一 直 忍 得 就 忍 , 但 最 近 被 指 簽 約 日 本 Avex Group , 六 月 中 由 日 本 工 作 返 港 後 , 五 官 離 奇 變 得 更 靚 更 細 緻 , 又 搵 埋 整 容 顧 問 及 整 容 人 袁 彌 明 加 鹽 加 醋 講 到 似 層 層 , 群 起 指 證 Angelababy 塊 面 一 定 做 過 手 腳 。

由 於 事 件 愈 鬧 愈 大 , 加 上 愈 來 愈 多 人 信 以 為 真 , Angelababy 終 於 忍 無 可 忍 決 定 爆 反 擊 。 近 排 忙 於 做 寫 真 集 後 期 工 作 的 她 , 專 登 摷 出 一 批 由 三 歲 至 十 六 歲 的 童 年 照 , 公 開 俾 外 界 逐 個 部 位 對 照 , 還 她 無 添 加 清 白 , 「 今 次 我 真 係 好 嬲 , 已 經 唔 係 第 一 次 , 但 一 次 比 一 次 寫 得 過 分 , 唔 好 成 日 再 屈 我 , 我 一 早 講 過 , 我 淨 係 十 五 歲 至 十 七 歲 嗰 段 時 間 箍 過 牙 , 無 做 過 任 何 整 容 手 術 , 我 可 以 發 誓 。 」 Angelababy 愈 講 愈 激 動 。﹙轉貼﹚

從兒時照片看,個人認為箍牙後+上星汲化妝技呢巧變靚多D,事實好多女仔化妝前後差別已可以很大。

[/LIKE]
回復

睇下先啊下...但佢真係好令女-,-
回復 支持 反對

支持支持

但反對回复post
回復 支持 反對

支持支持

但反對回复post
回復 支持 反對

一定要看看~
回復 支持 反對

化左妝的話就咩都唔同嫁啦
回復 支持 反對

同意!從兒時照片看,個人認為箍牙後+上星汲化妝技呢巧變靚多D,事實好多女仔化妝前後差別已可以很大。
回復 支持 反對

看看吧a...a
回復 支持 反對

看看吧a...a
回復 支持 反對

以前見過,其實真係唔係好得...依家真係靚爆...
回復 支持 反對