打印 上一主題 下一主題
收起左側

三國殺集中帖

易家仲有冇於吉用之前用1開波主公完到我秒殺主公+有1次1打3照羸
tommy1008 發表於 31-7-2011 09:46

於吉真係好睇運
回復 支持 反對

於吉真係好睇運
菇 發表於 3-8-2011 09:50

同意
睇對面信唔信自己真係有時會好無語
本人試過講真話冇人質,講大話全場質sosad
回復 支持 反對

3v3, 本來輸得 anthony(呂布) 主kknegative(國+) 本人(月英)  呂布有弩1血 國+3血 本人有+13血

人地組香 ...
零度之刃 發表於 30-7-2011 22:42

我都未見過有d人咁鬼醒目,主張角,我7號位反甘0,8號位反呂布,2號位忠心戰佬,4號位忠孫權,6號位內魏。

3號與5號反已經陣亡。

張角3血無手牌,心戰佬2血1手牌,孫權兩血無手牌,魏4血兩手牌,甘04血滿手牌,呂布3血左右裝貫石。

呂布智障,張角已經比我拆到裸衣,仲唔去酒殺主公,走去殺心戰,殺左自己掉曬牌,你話佢係唔係醒目,仲賣人情比小內?sosad,隻小內都無咩hand啦,驚鬼,最重要係主公無手牌,插多下佢都得返1血啦,我下回拆都易拆d啦化。

殺孫權都好丫大哥,殺心戰拋牌high大左?

最後呂布掛老親,之後我同張角距離緊係1啦,之後1抽牌,無中與黑殺,爽!先拆張角,再順張角,好波!p死呂布換返尼個張無中生有,再拆張角,放南蠻再殺張角,張角兩血。

孫權4血,魏4血,兩條智障唔知邊個係內奸,我估係魏啦,仲要殺我,又決鬥,最後我緊係死左啦,唉,大好形勢唔鬼珍惜,我拆完呂布摸到張殺,張角都死啦。

醒小小啦,賣人情,你幫完人殺左個忠,但係人地唔幫返你呢。
回復 支持 反對

今日一場我2位反郭嘉主張角
一開波裝青龍殺1野主閃雷擊改左扣兩血
再殺再雷擊電唔中
再殺扣主1血
再黎一張決鬥+樂不一開波整到隻主冇閃兩血+多張樂不:lol
勁快完場:lol
p.s.各位大佬以後做主唔好再揀張角啦,真係勁脆
回復 支持 反對

我都未見過有d人咁鬼醒目,主張角,我7號位反甘0,8號位反呂布,2號位忠心戰佬,4號位忠孫權,6號位 ...
m88 發表於 7-8-2011 20:44

我見過:lol
上次我反1桃救完一個內(果時我都覺得我傻左)
btw最後隻內見到勝利無望索性幫我斬死左主:lol
回復 支持 反對

我見過
上次我反1桃救完一個內(果時我都覺得我傻左)
btw最後隻內見到勝利無望索性幫我斬死左主 ...
roy624 發表於 7-8-2011 22:07

我都係拉,,反死唒得返兩個忠,,我做左呂蒙唸住主接殺主算,,點知我個陣時先知酒係唔可以用兩次的sosad,啱啱好主公1血,,兩個忠都冇桃,,唉,,壞人難做呀><
回復 支持 反對

有冇人可以幫手 我開game 到25% 停了
回復 支持 反對

mm2mm212345 發表於 8-8-2011 12:27

係咁重新,重係唔得的話清Cookies。
回復 支持 反對

mm2mm212345 發表於 8-8-2011 12:27

關瀏覽器再開 重複,我上次都整左大約半粒鍾到
回復 支持 反對

今日一場我2位反郭嘉主張角
一開波裝青龍殺1野主閃雷擊改左扣兩血
再殺再雷擊電唔中
再殺扣主1血
再黎一張 ...
roy624 發表於 7-8-2011 22:06

其實好多主都好脆,孫權例外。

秒脆角,反黃天。
回復 支持 反對