打印 上一主題 下一主題
收起左側

電腦版吹水聊天區!~歡迎任何人士吹水

d顯卡出得真快/_\
源子筆 發表於 10-9-2012 22:40

560ti其實都好夠用-.-
回復 支持 反對

560ti其實都好夠用-.-
5567 發表於 10-9-2012 22:40

我用緊2gb版感覺~夠用有多
回復 支持 反對

590應該冇300W吧 XD~
s15ooooo 發表於 7-9-2012 21:31

借你拼圖活動idea 一用
回復 支持 反對

借你拼圖活動idea 一用
godoslaw 發表於 14-9-2012 18:37

拼圖已經成日比人用黎用去0,0
麻..我已經唔記得左拼圖活動既存在-"-||

近期忙到飛起
回復 支持 反對

拼圖已經成日比人用黎用去0,0
麻..我已經唔記得左拼圖活動既存在-"-||

近期忙到飛起 ...
s15ooooo 發表於 14-9-2012 23:07

用之前講聲姐

唔緊要啦sad@@
我諗住整定5-6個
咁我成2個月可以唔洗諗活動
回復 支持 反對

用之前講聲姐

唔緊要啦sad@@
我諗住整定5-6個
咁我成2個月可以唔洗諗活動 ...
godoslaw 發表於 14-9-2012 23:18

動漫大把野玩..
每周新一集既問答活動

之後搵張圖改一改,找不同等等

但我E+英文果D難左好多忙到飛起唔得閒搞
回復 支持 反對

動漫大把野玩..
每周新一集既問答活動

之後搵張圖改一改,找不同等等

但我E+英文果D難左好多忙到飛起唔得 ...
s15ooooo 發表於 15-9-2012 12:00

問答活動d人話我出得太難

改圖方面我ps 技術未精
廢事比人咁易搵到

我e+d科除左要背仲要大量application
回復 支持 反對

我想 預算4000~4500打機 (包砌裝windows 基本野) 有mon 想打d 3D game 有無好推介砌機list
回復 支持 反對

回復 908# hinsonxd
4千LIST係第1版個3500~4000蚊既貼2樓已經有..WINDOWS我就唔推薦買...自己裝又唔洗錢-.-

反正你買到返黎用用下都無啦啦話你老翻..我就係咁..我以後唔會再買老正WINDOWS- -哂錢..

如果你真係堅持死都要正版WINDOWS既話我再出過條LIST吧

CPU:AMD Athlon II X4 651K 3.0GHz CPU [Socket FM1] AD651KWNGXBOX 盒裝 [Black Edition]        HK$ 580

MB:ASUS F1A55-M LK R2.0 AMD A55,DDR3,Socket FM1 (APU),M.ATX M/B        HK$ 495

RAM:TEAM Elite DDR3 1600MHz 4GB Ram TED34GM1600C1101        HK$ 203

VGA:Sapphire藍寶石 HD7850 2GB GDDR5 HDMI/DVI-I/MiniDPx2 2G GDDR5 顯示卡        HK$ 1470

POWER:ANTEC HCG520 High Current Gamer 520W 80Plus Bronze 火牛        HK$ 549

CASE:COOLER MASTER K280 (RC-K280-KKN1) (黑色) 中直立式機殼        HK$ 300

HDD:WD Blue WD5000AAKX 500GB SATA3/16MB HDD HK$ 382

TOTAL:3979

砌機費通常200蚊
回復 支持 反對

話說這陳年舊PO居然搵到出黎 佩服~
話說你比我張list既Ram唔係幾夠 我想加多張4gb
回復 支持 反對