打印 上一主題 下一主題
收起左側

§加分帖§.☆自我介紹★

姓名:小池=]

年齡:14

專長:暫時搵唔到XD

學歷:中學

興趣:聽歌,做一d自己想做既野

人際關係方面:真人算係唔錯 網絡上面就得罪人多稱呼人少(一笑

自我介紹:唔知有乜好介紹 不過 多多指教了=]

日期:10-6-08

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
某〞雨 + 10 歡迎參與

查看全部評分

回復 支持 反對

池少個左理踏場????
回復 支持 反對

都無版主..烼人幫你地加分-.-''
回復 支持 反對

我想問宜家冇佐版主由邊個黎加分-..-

如果早D黎就多10幾樂點了=][[tk_42]]
回復 支持 反對

姓名: 風翎

年齡: 謎

專長: PC GAME, BASKETBALL, FIGHT(誤

學歷: 中學某一級

興趣: PC GAME, BASKETBALL, CHAT WITH MY FRIEND, FIGHT(誤,
        SURFING THE NET, DRAWING,

人際關係方面: 糟透了的關係(偽)
                    其實跟現實中的朋友還滿可以啦,
                    只是在NAKUZ.COM方面好像出了點問題(正解

自我介紹: 囧這欄幹什麼的, 以上的全是廢話嗎?
              我是個沒英俊的外表, 也沒迷死人的內在美
              只是個愛睡午覺, 早上起床的時候總賴死在床上十多分鍾才死起來
              考試只在前一天才開始溫習, 上課思緒總飄到不知哪裡
              上街時喜歡偷看美女, 偶爾跟老師頂頂嘴
              功課完全沒心機做, 愛半夜三更還流連在街上平平無奇的中學生(嗄

日期: 請參考發表時間啦! (指

評分

參與人數 1樂點 +11 收起 理由
某〞雨 + 11 歡迎參與

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:Ming`

年齡:16

專長:打籃球玩and1.射波(都算ok)...跳breaking
之前專長:玩魔術

學歷:中四..希望讀好喲中五啦..現在就升中五的我

興趣:跳breaking.打波...桌球個喲都得

志願:一定要做文員...

語言:中文.英文.普通話

人際關係方面:都ok..可能因為我有時講喲gag..但喲gag太爛又話我煩.好憎你
.我話唔緊要..最少係你心目中有地位.憎我係好既.....佢又笑番.哈哈

自我介紹:身高唔係好高.170cm...face is ok la-.-" 個頭唔太大-.-..性格開朗..開開心心過一天

日期:13-6-08

評分

參與人數 1樂點 +12 收起 理由
某〞雨 + 12 歡迎參與

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名: LH
年齡:14
生日:31-12-1993
星座:魔羯座(Capricorn)
生肖:雞
身高:大約160cm(很矮)
喜愛的顏色:藍色,黑色
專長:應該是觀察力比較好吧...? 另外數理方面也不錯
學歷:中3
成績:算是中上吧,最好的是理科科目,但文科那些簡直是不堪回首...
興趣:chem,九型人格(算吧)
嗜好:上網
志願:scientist,writer
人際關係方面:普通,算是不過不失
自我介紹:外貌普普通通,個人認為有一點扒的感覺...如果你初認識我的話應該會認為我是一個挺cool和"木"的人.
日期:16-6-08

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
某〞雨 + 15 歡迎參與

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名: WAI""

年齡: 13

專長: 打機

學歷: 中一

興趣:上網,打機,聽歌

人際關係方面: 一般

自我介紹: 樣子一般~身高150 cm

成績: 中等

生肖: 豬

日期: 六月十六日

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
某〞雨 + 10 歡迎參與

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名:TWM
年齡:15
專長:沒有
學歷:中3
興趣:傾計~打機
人際關係方面:好差.............
自我介紹:   ////////                  /====\    再見果陣都要咁串咀~
              (=3=)╯  ╰(>\\\\\<)
     / (    )                      (     ) \
                   /\                           /\
日期:6月18日

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

姓名: lUn

年齡:15

專長:打機 踢波

學歷:中三

興趣:打機  踢波

人際關係方面: 都幾多fd 幾多人要我msn,電話[[onion_57]]

自我介紹: hi  新來樂古的

工作: 幾年後吧

身高:171

日期:6月21日

評分

查看全部評分

回復 支持 反對