查看: 67231|回復: 80
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 送《九陰真經》港版公測限量虛寶!

送《九陰真經》港版公測限量虛寶!

公測日期 : 9月13

(《九陰真經 Online》港版公測限量虛寶將在會員回復中隨機送出,多回復多吹水中獎機會越大!)

在這個重要時刻前,Nakuz希望各位也可以在本帖
作聊天交流,內容只要關於《九陰真經 Online》就可以!
禁止任何呃帖、洗版、連續回覆的違規行為。

另加送[吹水帖]  《九陰真經 Online》吹水帖 每10樓人兄有20樂點
每次到達10樓的人兄回復有20樂點
例:會員a在10樓回復<-有20樂點
會員a在20樓再回復<-有20樂點

會員在此發帖即表示已詳閱以下規則
本帖不允許任何人單純以「上水」、「下水」、「空白貼」等歡迎詞語,作為回覆;
本帖也禁止無意義的回覆,如有發現;
如有發現,一律5樂點。
禁止在本帖以任何明示/暗示的方式,意圖推反樂古討論區(如其他宣傳論壇);
如有發現,禁止訪問(30日)。

9/13 進入 競投中心 <按此進入> 也可以立即以樂點免費投得!
http://www.nakuz.com/bbs/bids.php
回復

咁快就有虛寶送!?
伸手+1
回復 支持 反對

領取《九陰真經Online》港版公測限量虛寶!

希望有我份啦!
回復 支持 反對

官方真快手!
ID:XX仲達
會玩既加我呀~
回復 支持 反對

希望有我份啦!
回復 支持 反對

領取《九陰真經》港版公測限量虛寶!

幾時公測架?
D人又話星期一開既?
回復 支持 反對

會玩+1
ID:X無忌
回復 支持 反對

一齊玩啦,不過未諗到用咩百家姓...

樓上:9月13日公測呀,星期一開預創角色
回復 支持 反對

會玩,ID: 歐陽 菊花茶,有無得唔用百家姓...
回復 支持 反對

未諗到用咩ID...百家姓真係好煩...
回復 支持 反對